ЗА ИМУНО

Imuno-researches

Създадохме за Вас продукти, резултат от знанията и възможностите на нашия екип, съчетан с резултатите на модерните хуманитарни науки.

 Нашето основно предимство е нашият екип – висококвалифицирани специалисти с дългогодишен опит в грижата и подобряването на човешкото здраве – лекари, фармацевти и научни специалисти. Професионалисти, отлично запознати с последните научни постижения, а също така и утвърдените от древността постулати за пълноценното човешко здраве. Доказали се във  индивидуалната всекидневна  практика, ние сформирахме екип с цел  и кауза – усъвършенстване на човешкото здраве.

Precision-Imuno
Сигурност и качество

Всеки наш продукт е произведен съгласно всички актуални високи стандарти, имплементирани в законодателството на Европейския съюз. Всяка опаковка от нашите продукти е произведена и проследена съгласно правилата на Добрата производствена пракитка – „Good manufacturing practice”. Сигурността и качеството на всеки един ингредиент е потвърден със сертификат на качество от фирмата производител, а всяка производствена партида от нашите продукти е придружена от сертификати за анализ и качество.

Imuno-precision
Прецизност

Съвременните имуностимулиращи подходи предлагат богат набор от възможности за действие. Нашият екип интегрира тези от тях, които са с най-високо ниво на прецизност.Комбинацията от високо пречистени екстракти на Астрагала, гъбите Майтаке, ехинацеята и черния бъз, съдържащи биоактивни молекули, съчетава знанията и постиженията на древната източна медицина (Китай и Япония) и модерната западно-европейска медицина. Тази иновативна формула представлява нова алтернатива предоставящи нови възможности.

Imuno
Индивидуален подход

Основен фактор за достигане на позитивен резултат е индивидуалният подход към всeки един пациент и прецизното внимание върху всеки проблем, свързан с нарушения имунитет. Нашият подход включва създаване на качествен и действащ продукт, който е съчетан с необходимата консултация на всеки индивидуален пациент.

Нашите клиенти за Имуно

Нашето семейство използваме много витамини и хранителни добавки. Сега в началото на есента защитавам и предпазвам имунната система на детето със специални витамини за деца. Изключително приятно изненадана съм от положителния ефект на Имуноцеа върху детето! Благодаря!

Претърпях операция с премахмане на матката и 15 лимфни възела следствие на открит рак на шийката на матката и следователно имунитетът вече не ми е това което беше… Уникални резултати и цялостно благоприятно въздействие! Страхотно!

Всяка зима страдам от възпалено гърло и мокра кашлица и непрекъснато гълтам лекарства, които да успокоят страданията ми. Определено резултатите са налице с Имуноцеа! Наистина ефикасен продукт, силно препоръчвам!

Отделно през зимата пия и сок от черен бъз – страхотен имуностимулатор. При първи симптоми на настинка пия цинк и ехинацея с витамин Ц, асега получавам много повече в по-добра комбинация!

Facebook
Instagram