Гъби Майтаке - За Силен Имунитет

ГЪБИ МАЙТАКЕ – ЕСТЕСТВЕН БУСТЕР ЗА ИМУННАТА СИСТЕМА

Гъбата Maitake (Grifola frondosa) е възприета в традиционната медицина като мощен имуностимулант за силна имунната система. Учените са доказали, че състава на бета глюкан в тази гъба е отговорен за неговите изключително ефективни свойства да стимулира имунитета. Векове наред гъбите се разглеждат на Изток като възприет източник на тонус и здраве. Научните изследвания доказват несравнимата им способност да поддържат имунитета, сърдечно-съдово здраве, кръвна захар, сексуална функция и енергия. В многобройни експерименти и клинични изпитвания гъбите са показали и антивирусни, антибактериални, противовъзпалителни и антиалергични действия. Лекарствените гъби (и особено майтаките), въпреки че не са растения, могат да се нарекат адаптогени, поради цялостното въздействие на техните способности да повишават имунитета. Подсилване на основната способност на организма да устоява на вредителите на за здравето.

Гъбите Майтаке носят следните невероятни здравни преимущества:

  • Висок тонус
  • Цялостно укрепване на имунната система
  • Подпомагат естествената способност на организма да се бори с болестите
  • Антиалергичен ефект
  • Намалява страничните ефекти на химиотерапията
  • Намалява възпалението на чревния тракт
  • Простуди Грип и Вируси

При проблеми с черния дроп и алергични реакции

В традиционната китайска медицина се счита, че чернодробното напрежение (прекомерна чернодробна топлина) причинява свръхчувствителност и алергични реакции, както и широк спектър от симптоми, включително главоболие, раздразнителност, менструални затруднения и хипертония.

Като наш орган за детоксификация, черният дроб трябва да изчисти кръвта от остатъчен хистамин от алергични реакции. Други вещества, които се третират от черния дроб, включват лекарства, химикали, алкохол, хранителни добавки и консерванти и токсини, отделяни от бактериални инфекции. Въпреки това, ако черният дроб е твърде претоварен с мастни тъкани и излишни токсини, може да се получи алергия. Познати от традиционната медицина Майтаке са сред най-добрите тоници в черния дроб. В китайската медицина те обикновено се използват за защита и подсилване на функциите на черния дроб.

Проучвания при животни показват, че високо пречистения екстракт от Maitake mushroom предпазват от чернодробно увреждане, експериментално предизвикано от токсични химикали. При пациенти с хепатит С и повишени нива на чернодробни ензими, последователния прием е успял да възстанови нивата до нормален диапазон.

Екстракт от Гъби Майтаке – Отлично решение за намаляване на стреса

Алергиите, както и много други здравословни проблеми, могат да бъдат изострени от стреса. Екстракт от гъбите се препоръчва за борба с високите нива на стрес. Приемането на високопречистените екстракт от гъби Майтаке намалява нивата на стреса и напрежението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Add to cart